Produkty dla diuran 8400 (5)

Spirulina 400 tabletek - 100g Vivio

Spirulina 400 tabletek - 100g Vivio

Mikroalga spirulina niebieska od Green Nutre i Tonos pomaga w zwalczaniu niedoborów, a jednocześnie dzięki wysokiej zawartości chlorofilu oczyszcza organizm. Jej składniki są dobrze przyswajane. Oprócz białka w spirulinie znajduje się bogactwo beta-karotenu, chlorofilu, GLA i innych składników odżywczych. Jest to bogate źródło łatwo przyswajalnego białka, które stanowi około 70% jej wagi. Białko zawarte w spirulinie jest trawione w aż 85%. Zawiera duże ilości: witamin D, K oraz witamin z grupy B. Jest również dobrym źródłem: żelaza, wapnia, fosforu, magnezu i cynku. Dzięki zawartości jodu, spirulina może wspomagać terapię chorób tarczycy spowodowanych jej niedoborem. Spirulina oczyszcza wątrobę i nerki z toksyn, poprawia jakość krwi, wspomaga rozwój odpowiedniej flory bakteryjnej jelit oraz ma zdolność hamowania wzrostu bakterii, grzybów i drożdży.
Sorbatan potasu

Sorbatan potasu

Sorbatan potasu to wysoko skuteczny, bezpieczny i nietoksyczny środek konserwujący do żywności. Chociaż sorbatan potasu jest jednym z wielu konserwantów dostępnych na rynku, jest jednym z najlepszych, ponieważ jest nieszkodliwy i wszechstronny. Sorbatan potasu jest w większości produkowany syntetycznie. Jest to proszek bez smaku i zapachu. Zgodnie z wytycznymi FDA uznawany jest za bezpieczny w użyciu, ponieważ w organizmie rozkłada się na wodę i dwutlenek węgla. Znajduje się na liście konserwantów, które mogą być stosowane w kosmetykach z ograniczeniami. Jego maksymalne dopuszczalne stężenie w produkcie końcowym wynosi 0,6%, obliczane jako kwas sorbinowy. Działa najlepiej w kwaśnym środowisku, w przeciwnym razie jego właściwości są znacznie słabsze.
Spirulina 400 tabletek - 100g VIVIO - Spirulina 400 tabletek - 100g VIVIO

Spirulina 400 tabletek - 100g VIVIO - Spirulina 400 tabletek - 100g VIVIO

Niebieskozielona mikroalga spirulina odżywia i tonizuje, pomaga zwalczyć niedobory, a jednocześnie dzięki wysokiej zawartości chlorofilu działa oczyszczająco. Jej składniki są dobrze przyswajalne. Obok białka w spirulinie występuje bogactwo beta-karotenu, chlorofilu, kwasu GLA i innych składników odżywczych.Jest bogatym źródłem łatwo wchłanialnego białka, które stanowi około 70% jej masy. Białko zawarte w spirulinie jest trawione w aż 85%. Zawiera duże ilości: witaminy D, K oraz witamin z grupy B. Jest także dobrym źródłem: żelaza, wapnia, fosforu, magnezu i cynku. Dzięki zawartości jodu spirulina może pomóc w terapii chorób tarczycy wywołanych jego niedoborem. Spirulina oczyszcza wątrobę i nerki z toksyn, poprawia jakość krwi, sprzyja rozwojowi właściwej flory bakteryjnej jelit i ma zdolność hamowania wzrostu bakterii, grzybów oraz drożdży.Zdecydowane niebieskie zabarwienie rzadko spotyka się wśród produktów żywnościowych.
Spirulina 400 tabletek - 100g Vivio

Spirulina 400 tabletek - 100g Vivio

Mikroalga niebiesko-zielona, spirulina, odżywia i tonizuje, pomaga w walce z niedoborami, a jednocześnie dzięki wysokiej zawartości chlorofilu oczyszcza organizm. Jej składniki są dobrze przyswajane. Oprócz białka w spirulinie, zawiera bogactwo beta-karotenu, chlorofilu, GLA i innych składników odżywczych. Jest to bogate źródło łatwo przyswajalnych białek, które stanowi około 70% jej wagi. Białko zawarte w spirulinie jest trawione w 85%. Zawiera duże ilości: witamin D, K oraz witamin z grupy B. Jest również dobrym źródłem: żelaza, wapnia, fosforu, magnezu i cynku. Dzięki zawartości jodu, spirulina może wspierać terapię chorób tarczycy spowodowanych jej niedoborem. Spirulina oczyszcza wątrobę i nerki z toksyn, poprawia jakość krwi, sprzyja rozwojowi dobrej flory bakteryjnej jelit oraz ma zdolność hamowania wzrostu bakterii, grzybów i drożdży.
Spirulina 400 tabletek - 100g vivio

Spirulina 400 tabletek - 100g vivio

Niebiesko-zielona mikroalga spirulina odżywia i tonizuje, pomaga w walce z niedoborami, a jednocześnie dzięki wysokiej zawartości chlorofilu oczyszcza. Jej składniki są dobrze przyswajane. Obok białka, spirulina zawiera bogactwo beta-karotenu, chlorofilu, GLA i innych składników odżywczych. Jest bogatym źródłem łatwo przyswajalnego białka, które stanowi około 70% jej wagi. Białko zawarte w spirulinie jest trawione w aż 85%. Zawiera duże ilości: witamin D, K oraz witamin z grupy B. Jest również dobrym źródłem: żelaza, wapnia, fosforu, magnezu i cynku. Dzięki zawartości jodu, spirulina może wspomagać terapię chorób tarczycy spowodowanych jej niedoborem. Spirulina oczyszcza wątrobę i nerki z toksyn, poprawia jakość krwi, sprzyja rozwojowi prawidłowej flory bakteryjnej jelit oraz ma zdolność hamowania wzrostu bakterii, grzybów i drożdży. Decydujący niebieski kolor rzadko występuje w produktach spożywczych.